Besseggen

En av våre mest etterspurte tur-opplevelser finnes nå som eget 3-stegs bookingalternativ: Dato - Båtbillett - Overnatting. Enklere blir det ikke!

Hovedsesongen for fotturer til Besseggen er fra juli til starten av september. (Vi pleier å sette likhetstegn mellom sesongstart for turen og oppstart for Gjendebåten.) Besseggen er, med sine 14 km og mer enn 900 høydemetre, ingen "walk in the park", og du burde ha normalt god kondisjon for å gå hele turen. Selve eggen er en drøy km lang, og byr på noe klyving. Selv om du aldri er direkte utsatt for høyden, vil de fleste kjenne på et sug i magen her. Har du høydeskrekk bør du derfor forberede deg mentalt på dette, men like mye på spektakulær utsikt, fantastiske turopplevelser og magiske øyeblikk en slik bucketlist-tur vil kunne gi.

Ta båten fra Gjendesheim til Memurubu, og gå derfra til Gjendesheim. Vi oppfordrer alle til å følge den merkede stien. Det har blitt brukt store ressurser til restaurering av erodert vegetasjon og forbedring av stien for at din naturopplevelse skal bli best mulig. De fleste bruker 6-7 timer på hele turen.  

---> DU FINNER BESSEGGEN-BOOKING HER.